phil logo nieuw

fotos masthead

Muziek is belangrijk in het leven van veel mensen, er zijn maar weinig mensen die niet van muziek houden. Muziek zet mensen in beweging, biedt troost of geeft ontspanning. Muziek is een universele taal die dieper gaat dan woorden en die iedereen op zijn eigen manier begrijpt of voelt. De Koninklijke Philharmonie Bocholtz spreekt deze universele taal.
 

Nog niet gepubliceerd

Bij De Obelisk in Vaals gaat op zondag 12 november geheid het dak eraf! De Koninklijke Philharmonie speelt een samenwerkingsconcert met Big Band Beeg, onder leiding van Richard Didden en met (trompet)solist Rob Bruynen, beiden grootheden in de bigbandwereld.

 

De Phil x Big Band Beeg: Strike up the band!

 De dirigeerstokken van Richard Didden en onze eigen Frenk Rouschop zullen zwiepen op de springende ritmes van swing, jazz en bigbandklassiekers. De formatie uit Grevenbicht, Big Band Beeg, blinkt met zijn 20-en uit in lichte muziek en zal de tweede concerthelft voor zijn rekening nemen. Richard Didden zal velen niet onbekend zijn! Ook Rob Bruynen is een bekende in de wereld van bigband: al sinds 1985 speelt hij in de wereldvermaarde WDR Bigband Köln mee, winnaar van maar liefst drie Grammy Awards.

De titel van het concert, Strike up the Band, is natuurlijk een verwijzing naar de vrolijke ouverture van de satiremusical van George Gershwin, die de Phil zelf zal vertolken. Maar het betekent ook, vrij vertaald: breng de muzikanten bij elkaar! En niet alleen de muzikanten: met dit programma en deze muzikanten weten we zeker dat de bezoekers zullen meevieren met dit swingende feestje. We zien jullie graag op zondagmiddag 12 november!

 

 

Strike up the band!

Zondag 12 november 2023 15.00 uur (deuren open om 14.30 uur)
De Obelisk, Vaals
Entree € 15,-
Kaarten verkrijgbaar bij Plus Bocholtz of bij De Obelisk Vaals,
of online via  https://shop.tickli.nl/event/Koninklijke-Philharmonie-Bocholtz

 

phil Bigband Beeg Vaals s


 

 

 

 

Bewaren

Bewaren