phil logo nieuw

fotos masthead

Muziek is belangrijk in het leven van veel mensen, er zijn maar weinig mensen die niet van muziek houden. Muziek zet mensen in beweging, biedt troost of geeft ontspanning. Muziek is een universele taal die dieper gaat dan woorden en die iedereen op zijn eigen manier begrijpt of voelt. De Koninklijke Philharmonie Bocholtz spreekt deze universele taal.
 

Het pleintje voor de kerk en café Oud Bocholtz verandert op zaterdagavond 8 juli in een charmante concertlocatie. De musici van de Koninklijke Philharmonie Bocholtz spelen daar op die avond in twee bezettingen: het jeugdorkest en de grote harmonie.

Muzikale afwisseling met een breed en goed in het gehoor liggend programma, dat elk wat wils biedt op deze zomerse zaterdagavond.

Het jeugdorkest, onder leiding van Noël Nijsten, heeft haar eigen speciale verrassingen voor u. En het grote orkest? Met Italiaanse meezingers overbrugt dirigent Matty Cilissen de afstand naar opzwepende marsmuziek en Boheemse polka’s. Een gewone Bocholtze zaterdagavond wordt zo een waar feest aan de trappen van de kerk. Het openluchtconcert is een hommage aan het hart van de mensen van Bocholtz en omstreken voor de muziek. Tevens een dankjewel voor onvoorwaardelijke steun van afgelopen jaar. Een gemoedelijk samenkomen in de avondschemering!

Phil Open Air
Zaterdag 8 juli 2017 - 19.30 uur, direct na de mis
Plein voor de Jacobus de Meerdere kerk, Pastoor Neujeanstraat, Bocholtz
Vrije entree

Phil Open Air 8 7 2017 19.30 beeldscherm
 

 

 

 

Bewaren

Bewaren