phil logo nieuw

fotos masthead

Muziek is belangrijk in het leven van veel mensen, er zijn maar weinig mensen die niet van muziek houden. Muziek zet mensen in beweging, biedt troost of geeft ontspanning. Muziek is een universele taal die dieper gaat dan woorden en die iedereen op zijn eigen manier begrijpt of voelt. De Koninklijke Philharmonie Bocholtz spreekt deze universele taal.
 

De Koninklijke Philharmonie Bocholtz luidt de zomer in met een gezellige, zwoele zomeravond vol goede zin en mooie muziek. De straat is afgezet, op het terras van Im Weissen Rössl brandt de barbecue. Wees welkom bij dit gratis concert!

Na de jonge talenten van het Jeugdorkest en een verrassend optreden van de drumband trakteert de Phil u op een feestelijk, afwisselend programma. Zing en swing met ons mee op o.a. West Side Story, ABBA, Latijnse ritmes en Duitse schlagers!

Het is een welgemeend muzikaal bedankje aan de inwoners van Bocholtz voor de steun die we ook het afgelopen jaar weer hebben mogen ontvangen, via uw Like op Facebook, het kopen van een lot, het bezoeken van een van onze concerten of de steun in welke vorm dan ook.

Duim met ons mee voor goed weer, dan zien we elkaar de 23ste!

 

Phil Open Air

Zaterdag 23 juni 2018 - 19.00 uur
Wilhelminastraat Bocholtz, tegenover café Im Weissen Rössl
Gratis toegankelijk

 

Phil platzconcert DEF


 

 

 

 

Bewaren

Bewaren